• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Kursas Alytuje – 3 diena

Vakaras prasidėjo jaukiai – laukėme svečių iš Vilniaus ir Kauno. Tad kaip ir kasdien, užsiėmimą pradėjome klausimais – atsakymais, kurie peraugo į ilgas ir įdomias paskaitas. Mokytojas labai išsamiai ir įdomiai papasakojo mums apie meditaciją, gaunamus joje įspūdžius, apie tai, kad meditacija gali netekti prasmės jei nerandame patirtiems įspūdžiams ir suvokimams vietos, neintegruojame jų į kasdieninį savo gyvenimą. Meditacija – tai procesas, kuriam reikia ypatingų sąlygų. Šią paskaitą galima paklausyti čia pat, mūsų paruoštame audio įraše:

Vėliau Mokytojas pakvietė mus susiskirstyti į tris ratelius (oktavas) ir pasiūlė kiekvienam jų atskiras užduotis. Tad ši praktika grąžino mus prie proto plazminių kursų įprastų praktikų. Teko visiems prisiminti ir atnaujinti savo įgūdžius žaidžiant su kamuoliukais. Nors užduotys nebuvo labai sudėtingos, bet laiko ir pastangų pareikalavo ne tik iš naujokų.

 

Po ilgai trukusios praktikos Mokytojas padovanojo visiems mums įtaigią meditaciją. Čia mes atradome vaiko šypseną, gavome stiprias įtaigas savo sveikatai gerinti ir giliam miegui, kurio šią savaitę visiems taip trūksta, mat užsiėmimai kasdien baigiasi vidurnaktį. Siūlome ir jums rasti 20 minučių sau ir pasinerti į Mokytojo meditaciją:

 

Vieni kitus namo lydėjome šypsenomis ir šiltais bučiniais su viltimi susitikti kitą dieną.

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda