• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Rudens seminaras – 8 diena

Šio seminaro atspirties taškas – Mokytojo suformuluota užduotis – užfiksuoti seminare patirtus įspūdžius, iškristalizuoti pagrindinę mintį, kad ji ilgam liktų atmintyje. Jei to nepadarome, atminties bagažas lieka tuščias.” – tai pirmosios seminaro dienos citata, kurios mintis taip tiksliai apibūdina šią, priešpaskutinę, dieną, kad tiesiog verta padaryti “copy-paste” ir taip sujungti pradžios ir pabaigos taškus, tarp kurių ritmiškai ir taktiškai sutelpa nuoseklus ir logiškas viso seminaro pamokų paketas.

Šiandien Mokytojas dar kartą akcentavo patirties fiksavimo svarbą ir pakvietė  bendroje vakaro praktikoje skirti savo dėmesį tam, kad prisiminti viso seminaro metu patirtus įspūdžius, būsenas, jausmus, išgyventas situacijas, naujus suvokimus ir  svarbiausia, visa tai suformuluoti mintimis. Tad vakaras baigėsi kiekvieno individualiais apmąstymais, kurie bendroje praktikoje jungėsi į kolektyvinės  patirties tinklą.

Pokalbių tema sutapo su išorinio pasaulio ritmais ir nagrinėjo tolimesnę žmogaus kelionę po jo mirties, suprantant žmogų kaip sudėtinę konstrukciją iš materialių ir dvasinių elementų.

Kitų veiklų “meniu” sąraše – kibinų kepimo pamoka, kūrybinė joga vaikams, žaidimų vakaras, garso meditacija, o desertui – Proto Plazminės kamuoliukų praktikos, kurios kas kartą nustebina vis nauju “skoniu” ir mentaliniais “prieskoniukais”.

 

Tekstą rengė / Silvija

Nuotraukos / Dovilė, Monika