• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Izraelis: Proto Plazminis kursas Haifoje – 6 diena

Paskutiniąją kurso Haifoje dieną užduoti klausimai Mokytoją pastatė į keblią padėtį: reikėjo paaiškinti milžinišką filosofinę mokyklos platformą paskaitos “ne astrologams” rėmuose. O klausimas buvo “paprastutis”: kiek yra svarbus žmogaus formalus priklausymas zodiako ženklui ir kaip planetos įtakoja mūsų gyvenimą?

Žmogus  – sudėtinga sistema, talpinanti savyje įvairias savybes ir kokybes įvairiomis proporcijomis ir deriniais, tačiau visi “homo sapiens” yra sukurti pagal vieną principą.

Astrologija naudoja idėją apie septynias planetų energijas, priskirdama joms tam tiktą prasmę ir išskiria svarbiausius tipinius blokus, iš kurių susideda žmogus. Tokiu būdu, galima išanalizuoti, kokiu deriniu ir kokia tvarka tie “agregatai” susiformavo konkrečiame žmoguje. Kiekvienas ženklas turi bendrą planą, bet energijos srautų judėjimas tarp generatorių ir vartotojų yra individualus. Kosmograma yra gimimo matrica, ji parodo bendrą energijos generatorių sąryšių ir priklausomybių schemą.

Jeigu žmogus neįtelpa į schemą, tai rodo, kad yra neteisinga schema ar, kad neteisingai elgiasi jis?

Gimimo metu mums tarsi iškrenta kortos. Jos nei geros, nei blogos. Jos tokios, kokios yra. Bet, nuo kurios kortos daryti ėjimą, kuriomis savo savybėmis naudotis, o kurių geriau nerodyti – priklauso nuo žmogaus. Mes turime įgimtą siekį išsaugoti dinamišką pusiausvyrą sudėtingame lauke, kuriame veikia visos septynios energijos. Bet apskritai, žmogaus kuriamas sudėtingas vibracijų paveikslas, gali išskirti kai kuriuos harmoningus akordus, sustiprinančius tam tikras savybes, tuomet sakome: “piktas žmogus”.

Mokytojas, paaiškindamas energijų perėjimo per membranas sistemą, dar kartą grįžo prie žmogaus sluoksninės prigimties, prie visuose septyniuose lygmenyse viena į kitą  persismelkiančių struktūrų. Membranos, tarsi turniketai (varteliai:)), sukalibruotos praleisti tik tam tikras energijas ir tik į vieną pusę. Membranų sistema tai – zodiako kanalai. Septyniems sluoksniams jų yra dvylika: 6 kylantys ir 6 besileidžiantys. Tam tikruose mūsų matricų kanaluose esančios tam tikros planetos rodo, kokia energija, pavyzdžiui, leis žmogui pereiti į žymiai aukštesnį lygį.  Labai rekomenduojame  perklausyti audio įrašus, nes juose detaliai paaiškinta daugybė momentų.



Kaip bebūtų, žmogus – labai sudėtinga sistema, yra neįmanoma prognozuoti jo poelgių, nes energijų generatoriai įsijungia tik veikiant išorinėms aplinkybėms. Kad išsiaiškintume santykių su savo ženklu situaciją, reikia išanalizuoti aplinką, suprasti, kokios planetos įsijungia, kurie generatoriai aktyvuojasi dažniau.

 

Po tokios galingos teorinės įkrovos mes, keletą valandų sąžiningai siekdami didelių ir mažų pergalių, dirbome savo oktavose.

 

Pabaigoje kiekvienas pasidalino savo sėkmės patirtimi ir, pasirodo, visi liko patenkinti savo sėkmėmis.
Pabaigoje Mokytojas visus pasveikino su artėjančiais Naujaisiais Metais ir palinkėjo visiems gyvenime išsaugoti šį svarbų sėkmės vitaminą.

 

Mes perduodame estafetę Rišonui-le-Cionui ir visiems linkime laimės ir sėkmės ateinančiais metais!

 

Tekstas / Vika
Nuotraukos / Таnia
Video / Laura
Vertimas / Daiva