• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Proto Plazminis kursas Šiauliuose – 1 diena

Kursų kelionė iš miesto į miestą driekia ne tik simboliškas ryšio gijas, bet jau leidžia matyti ir kaip realūs žmonės, keliaujantys kartu su Mokytoju, brėžia energetines linijas ir gyvai perneša sukauptą patirtį. Atvykę panevėžiečiai atvežė į Šiaulius ne tik tikrus, pačių išgyventus įspūdžius, bet ir pirmieji uždavė klausimą, kuris iš ilgai dominavusios planavimo temos “greitkelio” padarė netikėtą minties posūkį apie vegetarišką mitybą.

 

Klausimas “Ar atsisakymas valgyti mėsą padeda pakelti žmogaus vibracijas?” – kaip sniego gniūžtė nuo kalno išjudino visą laviną tolimesnių klausimų: o kas yra vibracija, kaip ją suprasti, ką tai duoda žmogui? Kokia žmogaus mitybos prigimtis? ar verkia ridikėlis valgomas? ir dar daugybę kitų pasvarstymų.

Įdomiausia tai, kad, pavedžiojęs mus įvairiais vegetarizmo ir mitybos teorijų keliais, Mokytojas taip ir nedavė aiškaus atsakymo, bet nepastebimai vėl grąžino į tą patį kelią – proto kelią. Tik žmogaus protas geba suprasti pasaulį ir sukurti savo pasaulio “žemėlapį” (sukurti savo supratimą, savo pasaulėžiūrą). Tuomet jis pats gali suprasti ir pasirinkti ką, kaip ir kada daryti. Tad kelionę po painius mitybos nuostatų ir principų labirintus užbaigėme teze: Valgykime viską kas mums asmeniškai skanu ir negadinkime apetito kitiems bandydami primesti savo “meniu”.

Pokalbių audio įrašai:

 

Iš praktikų dalies norisi akcentuoti bendrai analizuotą konkrečią situaciją, kurią spręsdamas, Mokytojas praktiškai parodė kaip vyksta teorijoje paminėtas savo pasaulio “žemėlapio” kūrimas, kaip sutelkiamas protas tikslui pasiekti, kaip kuriamas planas ką ir kada daryti.

 

Pirmąjį kursų vakarą Mokytojas užbaigė pasidžiaugdamas darbine, draugiška atmosfera, išaugusia tarpusavio bendravimo kultūra, kas padeda mums atsiskleisti ir mokytis saugioje ir draugiškoje aplinkoje. Tad kviečiame į Saulės miestą – pas mus tikrai šilta :)

Tekstas / Silvija
Nuotraukos / Irena, Laura, Silvija