• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Proto Plazminis kursas Šiauliuose – 5 diena

Stimulo ir motyvacijos suma lygi darbui kurį norime atlikti – tokia  matematine išraiška pasirodo galima apibūdinti mūsų veiksmus. Dvi varomosios jėgos: motyvacija – kai aš pats judu į priekį vedamas savo siekių ir tikslų, stimuliacija – kai išorinio pasaulio poveikis priverčia mane judėti ir kažką daryti.

Veikimo mechanizmas gan paprastas: jei man pakanka motyvacinės jėgos judėti į  priekį, tuomet stimuliacija  manęs nepaveja, o jeigu aš sustoju ar judu per lėtai, tuomet mane pasiveja stimuliacija ir gaunu, kaip sakoma, “aktyvacijos” į gerą vietą :) Kaip tai veikia – linksmai ir vaizdžiai buvo parodyta modelyje, kur trys dalyviai simbolizavo: žmogų, motyvaciją ir stimuliaciją.

 

Audio įrašai apie motyvaciją ir stimuliaciją:

Toliau tęsėme praktikas, daug kartų salę užliedavo triukšmingi džiaugsmo griaustiniai pranešdami, kad kažkuri komanda vėl pasiekė tikslą. Motyvacijos-stimuliacijos skalė panašu pakrypo motyvacijos link, nes suskambus pabaigos “gegutės” garsui dar nesinorėjo baigti, o antra oktava netgi prašė duoti dar truputį laiko ir… vos už keleto minučių vėl sėkmę skelbiantys šūksniai!!!

Kaip Mokytojas pabaigoje apibūdino – kursą baigėme pakilime, “ant bangos”. Tad tikimės, kad ši banga sėkmingai nuvilnys toliau ir ateinančios savaitės pradžioje pasieks Kauną, atnešdama “Saulės” mieste sukauptos energijos šviesą.

 

 

Tekstas / Silvija
Nuotraukos / Laura, Jelena, Irena, Silvija