Seminaras ... iki ir po...

Penkiadieniai, seminarai, lieknėjimo kursai, įvairūs mokyklos renginiai. Mokomės, dalinamės patirtimi ir įspūdžiais/-\Пятидневки, семинары, курсы похудения, разные школьные мероприятия. Учимся, делимся опытом и впечатлениями.

Moderator: Kristina

Re: Seminaras ... iki ir po...

Postby Oru » 28 Jul 2010, 20:17

Visus 5 penkiadienius lankydama jau svajojau apie vasaros seminarą. Į seminarą atvykau su atvira širdimi. Beveik visą laiką prabuvau pakilioj palaimingoj būsenoj, stengdamasi visur sudalyvauti, vos spėdavau apdoroti naujus įspūdžius, kuriuos keitė vis naujesni ir naujesni... Ir tik stebėjau naujus potyrius, jausmus, pokyčius. Galvoti nespėjau ir nesistengiau gilintis kodėl vyksta būtent taip ir ne kitaip. Pamaloninti protą nusprendžiau po seminaro...
Pasibaigus seminarui vis dar juo gyvenu. Gi ten buvo taip gera. Nesinori paleisti tų laimės savaičių. Jaučiu įsigijusi naują priklausomybę. :) Tačiau labai malonią ir naudingą. Jau pasiilgau seminarinių žmogučių. Vos atsiminusi jų šypsenas, gaunu laimės gurkšnį. :) Skambinu seminarinėm draugėm, kad tik išgirščiau jų balsą :) . O man tai kažkas naujo, prieš seminarą aš labai komfortiškai jausdavausi ir viena, užsiėmus savo reikalais. O dabar to bendravimo taip norisi... :)
Po seminaro atsirado daugiau drąsos imt gyvenimą už ragų :D. Atsirado poreikis būt ir atrodyt moteriškiau, mergaitiškiau (nors šį pasikeitimą pastebėjau jau jogos penkiadienių metu). Ir šiaip viskas sklandžiau einasi nei prieš seminarą... :)
Praėjo tik kelios dienos, vis dar save stebiu ir laukiu to kas nesiliauja mane stebinti :)
Jaučiuosi lyg visą gyvenimą būčiau grandžiusi ir valgiusi ledukus iš šaldomos kameros, o čia vieną gražią dieną sužinau, kad yra ir vanilinių, grietininių ledų. Natūralu, kad j norisi dar ir dar... :D Na aišku viskam turi būti saikas...
Bet tiesiog, nereali patirtis! WUHU !!!! SUPER!!!! :hooray:
Oru

Capricorn

Postby Loreta » 29 Jul 2010, 10:32

Aciu, Oru, uz gerus zodzius. Man labai gera girdeti, kad seminaras tave taip ikvepe. Net pavydziu tau to pakyleto jausmo. Saunuole. Tikrai gerai sudalyvavai, atrode, kad 100 metu tu jau cia su mumis. Sava. Subendrausim daugiau per kitus seminarus. Ir nebijok apkabinti tu, kuriuos nori apkabinti. Signala reikia praleisti tada, kai jis eina. jei norisi dabar apkabinti, reikia tai padaryti dabar, nes kita akimirka, gali gauti visai kita signala. Po zmogaus sekanti butybe yra angelas. Jis skiriasi nuo musu tuo, kad veikia ta pacia akimirka, kai Dievas galvoja. Dievas galvoja, kad lyja ir lietaus angelas ta pacia akimirka krenta i zeme lietumi. Angelas nemasto, jis tik daro tai, ka Dievas nori cia ir dabar. O zmogus galvoja, svarsto, ar cia signalas, ar cia mano mintis, ar cia velnias gundo... Sekantis evoliucijos zingsnelis - tapti Dievo minties realizacija cia ir dabar... Seminare labai gera aplinka to mokytis ir tai praktikuoti. Ypac su apkabinimais :)
Loreta

No birthday specified

Postby Oru » 29 Jul 2010, 17:38

Ačiū jums už patarimą Loreta. Kitą seminarą savęs nestabdysiu :) .

Mane ir šiaip visą seminarą traukė ir žavėjo ugnies ženklai, avinų, liūtų kompanija, kaip kada koks tai šaulys. Ir sedėti malonu buvo šalia aikštelės ugnies kampo. Net rūgštis pradėjo kilt (griaužė rėmuo), turėjau labai prisižiūrėt ką valgau. Nežinia ar teisingai susieju, bet man atrodo, kad tai nuo ugnies pertekliaus ? :D
Labai įstrigo vienas momentas kai per paskutinę aikštelę- "skalbenkę" melodija lyg ir greitoka grojo, o žmonės sukosi gan lėtokai. Norėjosi greičio, bet išeities neradau. O kai sutikau vieną liūtukę, ji kaip mat rado sprendimą. Mes pasilenkėm ir skroste pradėjom skrosti per žmonių kojas, bėgom viršydamos bendrą greitį. :D Buvo taip gera. Atrodo nieko neužgavom... Tai nusprendžiau, kad man gyvenime reikėtų kažkokio postūmio, galbūt žmogaus, kuris pasvilintų padus. :D

Oj negaliu dar atsigaut... :hooray: Šiandien buvau susitikusi su viena seminarine mergaite, pasiskolinau atspauzdintą mokytojo pasaką, nors ir rusiška ji , bet pagalvojau -ne bėda, reiks ir išmoksiu tą rusų kalbą. :D Dar pasiskolinau kelis seminarinių dainų kompaktus- taip norisi namie, kad ir vienai pasilatechanint :D. O po to ilgai kalbėjomės, buvo taip smagu... Netikėtai toje pačioje kavinukėj sutikom 3 ekspertes...Na ir sutapimai. Pasijutau lyg vėl šiek tiek prisilietusi prie seminaro. Atrodo lyg pasikroviau prie kokios tai baterijos. :D Ir vėl taip gera, taip smagu viduj... :)

Jaučiuosi lyg ant bangos... :D
Oru

Capricorn

Postby Oru » 29 Jul 2010, 18:22

Ir dar. Sakot atrodė lyg aš seminare jau 100 metų... Bet žinokit aš taip ir jaučiausi. Jaučiausi kaip namuose, :hugs: iš kurių išvažiuoti labai nesinorėjo. :) Ipusėjus seminarui atrodė, kad jis taip ir nesibaigs... Todėl ir dabar vis dar nenoriu, ir nepaleidžiu seminarinės nuotaikos :)
Oru

Capricorn

Postby Eleonora » 29 Jul 2010, 21:35

Mokytojas per seminara sake, kad jis pats dirba su tapasu siame seminare... o as jauciau, kad to tapaso taip be galo truksta. Buvo daug dalyku, kuriu niekada nepamirsiu. Vieni is ju yra bendros aiksteles. Tada dirbau su savo mintimis, jausmais. Buvo labai idomiu patirciu. Kad buciau tinkamai suprasta, turiu nenuslepti fakto, kad atvaziau i seminara ne viena o su Vasistha. Jis mano ausyse (klausausi seno indu veikalo apie isminciaus Vasisthos ir Ramos pokalbi)apsigyveno jau pries koki menesi. Manyje jis padare daug pokyciu. Viduj viskas sugriauta. Vieni griuvesiai, kaip po atominio karo, nieko gyvo... tas menuo man buvo asaru periodas. Ir stai tokia as pasirodau seminare... Rojuje, kuris nebetraukia, dziaugsme, kuris praeina pro sali, minioje, kurioje esi vienui vienas...
Pirma bendra aikstele. Judame su Mokytoju. Jausmas - tustuma, jokios energijos, jokio tapaso, noras numirti. Skamba daina "juk zadejom kartu keisti pasauli..." Viduje kyla noras keisti pasauli. Po ilgo tuso, dazniausiai su mergelem, prisiplaku prie biciu spieciaus aplink Mokytoja. Asramas. Asramas nujuda i aiksteles centra ir greit materializuojasi kristale. Mokytojas mane pastato irgi ten, o pats iseina is aiksteles. Mintys: isdavikas, uzsuka rata, stato asrama, o pats pabega...negaliu sito atleisti, nes be jo asramo nereikia.
Antra aikstele. Nenoriu eiti i ja. Bet noriu, kad egregoras zinotu, kad jei yra kas nors, kuo galeciau pasitarnauti, galiu tai padaryti, nes juk siaip gyvenime neturiu ka veikti... Ieinu. jauciu, kad sirdis plysta. Galvoju: UZTEKS. Negali buti, kad as nesutvarkyciau savo emociju. Tai tik mano irankis, ir jis paklus man. Ejau ratais. Tiesiog ejau ir proto pagalba uzgniauziau visas emocijas. Tiesiog nuzudydavau jas, vos tik noredavo gimti. O ju norejo atsirasti tikrai daug... Taip ejau tol, kol net maziausios emociju lervos dingo. Viduj pasidare taip lengva, taip ramu. Gera. Pasaulis isnyko, liko tik kazkoks judejimas is inercijos, kuris mane isnese is sale i stadiona, pagulde jo pievoje. Dangus zydras, aplink vasara. Padariau kelias asanas.
Trecia aikstele. Apsimiegojusi atsikeliu. Bendra aikstele. Na galvoju nueisiu truputi, o tada vel miegoti. Bet kad pradejo nesti... Uzsimerkiau ir iki galo. Visa laika atrode, kad modeliuojamas asramo statymas. Ka pagalvoju, tuoj prisiplaka zmogus ir savo judesiais patvirtina mano mintis. Net idomu pasidare. Kristalas gavosi labai simetriskas. Stovejau vidury tarp 6 svarstykliu...Paskui zmones sake, kad visur tame kristale buvo kazkoks desningumas, simetrija...
Sios 3 aiksteles man paliko dideli ispudi.
Eleonora

No birthday specified

Postby Nata » 30 Jul 2010, 00:19

Мне тоже хочется поделиться своими впечатлениями о прошедшем семинаре.
Прежде всего, большое впечатление произвело само место, где проходил семинар. Красивые леса, окаймляющие территорию, где проходило семинарское поле; теплые озера, куда мы ездили купаться после занятий; большой зеленый стадион, где проходили наши разнообразные практики; большая уютная столовая и холл, где мы все дружно кушали и многое, многое другое очень и очень радовало.
Само помещение, где мы жили и были, занимались и творили, отдыхали и развлекались, напоминало «ДОМ, в котором мы живем» - Дом на всех планах нашего бытия.
Очень хочется отметить красоту и уют, которые творились наяву и создавались повсюду, где проходила семинарская жизнь – в холле, в столовой, в зале, в комнате, куда мы возвращались после занятий. Всегда свежие цветы, собранные в букеты на столах в столовой, разнообразие лекарственных трав, о лечебных свойствах которых можно было прочесть и заварить себе чай в холле; удивительным чудом были выпущенные в зале такие красивые экзотические бабочки, наблюдая за которыми душа улыбалась от счастья; классно было посидеть и даже полежать в кинотеатре под открытым небом ... Во всем, что окружало и сопровождало на этом семинаре было ощущение тепла, заботы, любви и волшебства...
Особо порадовали общие практики, одна из которых – пение. Поделившись по группам, мы распевали африканские песни, соблюдая ритм и согласованность с другими группами. Движение в ритме и пение африканских мотивов погружали в атмосферу какой-то дремучей и таинственной древности. Было очень весело!
Новые обучающие эксперт-операторские практики на стадионе и в спортзале позволили по-новому прочувствовать настройку со своим оператором (экспертом) и командой. Было очень интересно участвовать и обучаться.
Но особый опыт я получила участвуя в спектакле «Волшебник изумрудного города» и в то же время наблюдая за всем происходящим во время репетиций и заключительного выступления как во сне...
Каждый из нас является героем своей уникальной сказки жизни, в которой пытаемся сами быть режиссерами и постановщиками своего жизненного спектакля, принимая свои решения и делая какой-то свой определенный выбор.. Но каждая из наших историй вплетена в одно большое полотно всех историй и ты вдруг осознаешь, что твой маленький спектакль, героем которого ты являешься, становится частью какого-то большего спектакля, режиссер и постановщик которого сам Бог... И что бы не вставало на твоем Пути как преграда, сложность или еще какие-то неприятности, ты ощущаешь и чувствуешь, что Бог с тобой... Именно это я ощутила в момент нашего выступления, несмотря ни на что. Я благодарна за предложенную мне роль мамы, за возможность участвовать в этом спектакле-действе с такими интересными людьми, чувствовать единение и взаимную поддержку, за возможность проникнуться театральным духом, увидеть и почувствовать намного шире и глубже...
Вперые из семинара не хотелось уезжать домой, потому что ... было хорошо и уютно как дома и увлекательно как в кино :)
Nata

No birthday specified

Postby CrystallWhite » 30 Jul 2010, 00:52

to vejas,

Joo, mane ten ištąsiojo gerokai ;D ten buvo gera... Vėliau prašysiu idelį straipsnį apie savo pojūčius iš seminaro :)
Image
Prieš pagalavodamas, pagalvok apie ka pagalvosi.

Virgo

Postby Širšės kailis » 30 Jul 2010, 08:47

Seminare išbūti visą laiką neišeina (ne pirmaeilis dalykas) atvažiavome su žmona nuo vidurio ir seminaro galo nesulaukėm :think: Todėl pradžioje buvo sunku įsijungti. Pirmomis dienomis nebuvo nuotaikos dėl to, kad dienos rėžimas pasikeitė ir dėl to, kad buvo sunkiau bendrauti su jau ilgesnį laiką pabuvusiais seminare jogais. Ir šiaip jaučiu, kad nutolęs nuo RJM agregoro, nes dėl mokslų nebuvau paskutiniame jogos penkiadienyje, savaitinių užsiėmimų nelankiau, asanų nebedarydavau. Per praėjusį pusmetį pirmenybę teikiau bhakti jogai, kuria stipriai susidomėjau. Isigijau Džapa Mala pradėjau Maha mantrą kartoti, perskaičiau Bhagavad Gita, kartais nueidavau į Vedų centrą bhaktų paskaitų paklausyti. Lyginant praėjusios vasaros seminarą su šiuo, labai skyrėsi. Praeitą vasarą labai dideli patokai buvo, seminaras vos ne ekstazė, o šis toks ramesnis, gal su šiokia tokia liūdesio priemaiša. Liūdna dėl to buvo, kad nebejaučiu malonumo, pasitenkinimo iš aikštelių, dingo tas "skonis". Kažkaip nebesureikšminu ar Mokytojas pakvies į aikštelę ar ne. Bendrose aikštelėse šiek tiek pašokdavau, bet po to išeidavau kristalo nesulaukęs. Kadangi žinojau, kad seminaras skirtas svarstyklėms, tai važiavau pasisemti vidinės pusiausvyros, kurios man taip trūksta. Seminaras parodė, kad dar labai daug reikia su savimi dirbti ir eiti mažais žingsneliais, o ne daryti kelis šuolius, o po to pulti atgal. Buvau teigimai nustebintas Mokytojo lietuvių kalbos ryškiu pagerėjimu, paskaitos tapo suprantamos ir aiškios, nes rusų kalba suprantu gal kokia 40%. Paaiškėjo, kur link RJM eina, kokie mokyklos tikslai, ateities perspektyvos. Tai tikrai duoda įkvėpimo. Norėčiau labiau prisidėti prie mokyklos vystymosi, kažką duoti, nes dabar atvažiuoju į seminarą tik gauti. Jutau gėdą tiek dėl savęs, tiek dėl savo miesto Kauno (atleiskit kauniečiai jei įžeidžiau), kad nei pats, nei Kaunas neįsiliejo į seminaro veiklą. Tai tokie įspūdžiai.
OM AH HŪM VADŽRA GURU PADMA SIDDHI HŪM
Širšės kailis

Capricorn

Postby cnapta4ok » 30 Jul 2010, 09:27

Isbuvau seminare visa laika. Buvo visko - ir maloniu pojuciu ir daug daug abejoniu del savo vietos. Pirma karta buvau isejes i aikstele butent siame seminare (nors cia jau mano antras seminaras). Labai patiko ivairios praktikos, nuo kuriu visu as kaifavau. Pirma karta pradejau jausti dideli malonuma bendrose aikstelese. Susipazinau su daug daug zmoniu ir visi yra skirtingi, savotiski, faini. Pagalvojau - kad toks seminarinis gyvenimas man visai patiktu. Dziaugiaus kad pasiule vaidinti spektaklyje, man tai yra nauja patirtis, nes pries tai vaidinau keleta spektakliuose epizodais.
Vieta seminarui labai labai patiko. Jauku, grazu, faina, tarsi cia tavo antri namai. Galima po apylinkes pasivaikscioti, nueiti i stadiona, arba ant turniko pratimus padaryti. Tikiuosi cia mes grisim daugiau kartu.
Viduje turejau jausma kad sitas seminaras man bus ypatingas kazkuom tai - taip ir gavosi.
Uzburto misko ideja labai patiko. Vaziuojant pries seminara, planavau kad paskutines dvi dienas nebusiu - nes norejau pazaisti pokeri su senais draugais. Isejes is uzburto misko, atsakyme paskutinis sakinis buvo - azartiniams zaidimams laikas netinkamas :hooray: Bet jau buvau apsisprendes likti iki seminaro pabaigos ir tikrai nesigailiu.
Didelis aciu visiems, kurie organizavo sita seminara, kurie prisijunge prie to kad seminare zmonems butu silta, jauku, gera ir faina. :thx:
В действительности все совершенно иначе, чем на самом деле
cnapta4ok

Taurus

Postby Oru » 30 Jul 2010, 09:41

Nesiliauju stebėtis... Vakar pasileidau skolintą seminarinių dainuškų kompaktą. :D Galvoju eisiu pasilatechanint. Iš pradžių šiaip kvailiojau, po to pamaniau užsimerksiu. Užsimerkus pasijutau kaip aikštelėj. Kadangi mano šokių plotas buvo gan siaurokas, pradėjo vilkti mažais ratukais, sukioti- visai kaip seminare. Buvau katik pavalgius, tai turbūt dėl to pradėjo dar ir pykinti. Sustojau... Kadangi namie buvau ne viena, nenorėjau išgąsdint namiškių. O taip įdomu, kas būtų buvę toliau... :think:

Taip pat vakar gavau prašymą iš grupioko, kad surasčiau ar sukurčiau kokį tai pasveikinimą jo tėveliams 25-erių vestuvinio gyvenimo metų proga. Kadangi mano priėjimas prie interneto labai ribotas, ir šiaip po seminaro gerokai šoktelėjo pasitikėjimas savimi, pamaniau pabandysiu parašyti pati. Raidės, žodžiai tiesiog patys rašėsi, atrodė, kad aš tik laikau rašiklį. O_O Gavosi tikrai neblogas pasveikinimas, užsakovas liko labai patenkintas. Prieš seminarą būčiau tikrai atsisakiusi. Nelabai gyvenime domėjausi kūryba... pasidarė aišku, kad kūrybinis seminaro procesas tęsiasi :hooray:

Vis atsimenu mokytojo patarimą, 5 min. skirti kūrybai...

Todėl vakar taip pat dar nupiešiau mandalą... Rima išmokė naują būdą, kaip piešti mandalą nesinaudojant nei skriestuvu, nei liniuote...buvo papraščiau ir įdomiau...
Oru

Capricorn

Postby Eleonora » 30 Jul 2010, 10:39

o as vakar issitraukiau smuika... Po kokiu 10 metu... Parsisiunciau is interneto keliu kurinių natas ir nutariau savo malonumui padzyrinti. Seminare Zanos (toks atrodo jos vardas) grojimas smuiku taip uzgavo sirdi... O as su ja bendroje aiksteleje taip skraidziau, buvo toks skrydis... bandysiu vel groti. gal iki kito seminaro ka nors paruosiu talentu sou :)
Eleonora

No birthday specified

Postby vejas nuo juros » 30 Jul 2010, 10:54

O as vakar miegamajame pasidejau pianina :) Turejau minti ka nors paruosti kitam seminarui, bet.... ko gero pritruks igudziu. Nors vakar visai sauniai sugrojau du gaidelius, o vyras padainavo :) Buvo linksma.
If you have nothing to do, don't do it here.
vejas nuo juros

Scorpio

Postby Kristina » 30 Jul 2010, 11:38

o aš, kaip ir Oru, rašau sveikinimus :)
kolektyve prasitariau, kad turiu skirti 5 min per dieną kūrybiškumui lavinti, ir dabar man visi (o kolektyvas didelis) neša prašymus sukurti sveikinimą ar sugalvoti, kaip pasveikinti kažką, ir kas smagiausia mano idėjos žmonėms patinka ir jos įgyvendinamos :) ,
kitą savaitę švesiu gimtadienį, galvoj dūzgia minčių spiečius, kaip nustebinti kolegas, gali gautis kažkas panašaus į stebuklingą mišką darbo kabinete :D
kaifuoju
Image sometimes i feel like a waterfall
Kristina

Leo

Postby SAULUTĖ » 30 Jul 2010, 14:28

kaip faina....visi senus muzikos instrumentus traukia.Aš vaikystėje grojau akordeonu,ir brolis grojo.Ateidavo į namus toks hipovas muzikantas.Atsimenu ištisai ,,Primą"rūkydavo , o mama lakstydavo ir orlaides atidarinėdavo.Neypatingą įspūdį man tos grojimo pamokos paliko,bet gal reikėtų pabandyti į tai naujai pažiūrėti....įgūdžiai tai liko.
Otu Kristina visiems įvairaspalvių obuoliukų pridaryk su sveikinimais viduje....juos labai smagu pūsti....ir dar galima kotelį,lapelį priklijuoti...
SAULUTĖ

No birthday specified

Postby Juliana » 30 Jul 2010, 15:12

O mano viduje tiek visko dar kirba, kad negaliu dar net pasakyti, kad seminaras baigiesi... taip buvo keista skirtis su visais, skirtis su savo dar vieną šeimą... ašaros pylėsi upeliais... ir niekaip negalėjau jų sustabdyti... bet tokios džiaugsmo ašaros... nuo kurių net galvos neskaudėjo... džiaugsmo ašaros, kad pažįstu tiek nuostabių žmogiukų, kad juos labai myliu ir kad nuoširdžiai jų ilgėsiuosi ir lauksiu susitikimo... puošiu kasdien savo širdį ir sielą... ir lauksiu kai galėsiu vėl juos apkabinti ir tame apkabinime išsakyti viską, kokie jie man brangus ir kaip juos vertinu....
...зорко одно лишь сердце... Самого главного глазами не увидишь...
Juliana

Aries

Postby Solve » 30 Jul 2010, 16:28

noriu pasdalinti ir aš. seminare buvau keletą dienų,o grįžau ... :inlove: įsimylėjusi, gaila,aišku,kad ne savo vyrą. Laukiu nesulaukiu,kada nebegalvosiu apie tą objektą,deja..nesiseka.
O noras groti - beprotiškas :guitar: ,pasirodo ne man vienai, kaip faina
Solve

No birthday specified

Postby SAULUTĖ » 30 Jul 2010, 17:27

Kaip faina.....aš tai irgi įsimylėjau.Man atrodo kad egregoras labai švelniai ir gražiai su mumis žaidžia įsimylėjimų žaidimus.Vat įkrenta koks Objektas į akį....ir nė iš vietos.O jei dar vieną grąžų,įdomų Vyriškį ne viena dama įsimyli....dar fainiau.Norisi kad būtum gražesnė,įdomesnė,geresnė.Jei paskui su juo ir nepavyks artimiau susipažinti....grožis ir gėris jau yra.Negali būti nepamatytas.Ir Vyriškiui , jei jis tai ir pastebės-tik į naudą.Bet kokios kompleksų užuomazgos kaipmat išnyks.Čia kaip su tais raganų mišiniais kur Mokytojas pasakojo :)
Važiuoju maudytis,o po to siūsiu suknelę....labai noriu puoštis :) .
SAULUTĖ

No birthday specified

Postby cnapta4ok » 30 Jul 2010, 18:07

gal ir i mane kas nors isimylejo :guitar: :inlove:
В действительности все совершенно иначе, чем на самом деле
cnapta4ok

Taurus

Postby Kristina » 30 Jul 2010, 21:50

tik keturios gražios mergaitės ir Kristina :D
Image sometimes i feel like a waterfall
Kristina

Leo

Postby CrystallWhite » 31 Jul 2010, 01:04

Na, su įsimylėjimu man buvo visiškai atvirkščiai :D Nieko nesinorėjo, norėjosi tik ramybės ir baigti įsimylėti į naujoves :) prisirišimas mane jau nebepirmą kartą skaudina :) Noriu ramybės.... Mmmm... ^^
Image
Prieš pagalavodamas, pagalvok apie ka pagalvosi.

Virgo

PreviousNext

Return to Школьные Занятия/-\Mokykliniai užsiėmimai