• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Žiemos Seminaras – 4 diena, Budraičiai

Ketvirtoji RJM Žiemos seminaro diena prasidėjo kamuoliukų praktikomis. Dalyviai turėjo pasiskirstyti į septynias grupes vadovaujantis astrologinėmis žiniomis – pagal tai, kokia planeta yra jų zodiako ženklo būste. Praktikos metu Mokytojas akcentavo jog nemokame džiaugtis savo pasiekimais ir labiau esame linkę koncentruotis ties nesėkmėmis, o savo pastangomis pasiektus laimėjimus kuklinamės tinkamai įvertinti. O tai, pasak Mokytojo, mūsų pasaulį daro depresyvų. Dėl to, norėdami gyventi „šviesiau“, smagiau ir laimingiau, turime išmokti koncentruotis ties savo pergalėmis, o nesėkmes priimti kaip natūralų mokymosi procesą.

Viena iš šio seminaro temų – santykiai, taigi toliau šio vakaro praktikose vyko mokymas kaip harmoningai kurti santykius, kurių tikslas nukreiptas į ateitį, sakykim žmogus nori užmegzti santykius, kad sukurti šeimą. Mokėmės kaip tokio pobūdžio santykiai turi būti kuriami, kad abiems partneriams būtų malonūs, produktyvūs ir ilgalaikiai.

Paskaitų metu gvildenome filosofiškai skambančius klausimus apie tai, kas žmogaus gyvenime yra jo galioje pakeisti, o kas jau nulemta iš anksto – ir ar verta stengtis bandant kažką nuveikti ar pakeisti savo ar aplinkinių gyvenimuose.

Diena pasibaigė smagia laisvojo judesio praktika, kurios metu kiekvienas galėjo mokytis kaip harmoningai kurti ar palaikyti santykius.

 

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda