• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Žiemos Seminaras – 9 diena, Budraičiai

Seminaras, kaip ir bet koks kitas procesas turi pradžią, tęstinumą ir pabaigą. Šią, priešpaskutinę dieną, galima pavadinti seminaro kulminacija. Mokytojas paminėjo, jog buvo padaryta nemažai svarbių darbų, kurie buvo nuoseklus pratęsimas viso seminaro metu darytų smulkesnių darbų ir praktikų, suformavusių tinkamą energetinį foną sudėtingiems darbams. Pasidžiaugėme sėkmingais rezultatais sprendžiant onkologines problemas ir tęsiant kitus ilgalaikius darbus.

Proto plazminėje kamuoliukų praktikoje, šį kartą akcentas buvo intelekto treniruotei, po kurios buvo galima fiziškai pajausti kurioje vietoje turime smegenų pusrutulius :) Kalbant labiau apibendrintai apie Proto Plazminių kursų praktikas, galima įžvelgti šios praktikos gilią logiką ir nuoseklumą. Kasdien, praktikai sustojus, užfiksuojame esamą būseną, o sekančią dieną susirenkame vėl ten pat ir atstatome vakar dienos situaciją.

Įdomu tai, kad nekeičiant žaidimo schemos – kurios pagrindas yra 7 planetos išsidėsčiusios tam tikra tvarka, ir nekeičiant bazinių žaidimo taisyklių, kas dieną treniruojam įvairias skirtingas savybes – gabumą išgirsti ir suprasti taisykles, suprasti savo funkciją sistemoje, išmokti suvaldyti nenumaldomą norą vadovauti ne laiku ir ne vietoje, išmokti gerbti kito žmogaus sprendimus ir t.t.

 

Dalinantis praktikos įspūdžiais, žmonės, kurie turėjo progą aplankyti keletą “planetų”, pasakojo, jog skirtingose komandose labai jaučiasi tos planetos energija – jei pas “Merkurijiečius” dominuoja griežta tvarka ir taisyklių laikymasis, tai “Veneros” gyventojai gyvena be įtampos ir streso, nepaisant pasiekimų lygio, o “Mėnulio” komanda šiandien tapo lyderiaujančia planeta, nuoširdžiai džiaugėsi ir mėgavosi šios maitinančios ir jungiančios energijos poveikiu.

 

Pabaigoje Mokytojas trumpai apibendrino seminaro eigą, paminėjo svarbiausius darbus, pasidalino planais sekančiam seminarui, o tai kas liko prikaupta bendrame šio seminaro “katile” pažadėjo rytoj dosniai išdalinti visiems, tad kiekvienas, prieš išvykdamas, turės progą užpildyti savo energetinius “akumuliatorius”.

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda