• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Žiemos Seminaro apžvalga

Ryškus, išskirtinis, įsimintinas, informatyvus –  tai tik dalis žodžių nusakančių tik ką pasibaigusį RJM Žiemos seminarą Budraičiuose.

 

Kalbant astrologine kalba, šitas seminaras buvo skirtas  vandens elementui, kas gyvenime atitiktų  tarpusavio santykių, bendravimo, gyvybinių poreikių tenkinimo sritis. Tad gausybė Mokytojo vedamų praktikų, persipynusių su paskaitomis ir komentarais, sudarė puikias sąlygas tiek suprasti santykių esmę, tiek mokytis juos kurti ir harmonizuoti. Čia buvo galima įžvelgti ne tik asmenines bendravimo pamokas, bet ir santykių kūrimą tarp atskirų kultūrų, nes šį kartą pas mus svečiavosi rekordiškai gausus skaičius izraeliečių, kurie įnešė daug naujos energijos, leido pamatyti spalvingą jų temperamentą ir išskirtines savybes.

Šiame seminare, kaip akcentavo Mokytojas, gavome ypatingai daug naujos informacijos – gausybė klausimų, pokalbių, paskaitų. Praktinėse Proto Plazminėse kamuoliukų praktikose mokėmės įvairių dalykų reikalingų harmoningam grupės, komandos, sistemos darbui.

 

Dar norisi akcentuoti, jog šitas seminaras atskleidė mūsų astrologinių ir fundamentalių pasaulio dėsnių žinių spragas, tad keletas Mokytojo paskaitų buvo skirta priminti astrologijos pagrindus. Taip pat gavome ir namų darbus – iki kito seminaro pasikartoti tris Niutono dėsnius :)

 

Kaip visuomet, Mokytojo Lev Bechako vedamas seminaras buvo kaip koncentruotas paketas  naujos informacijos ir  įvairių praktinių užsiėmimų, kur kiekvienas dalyvis galėjo pasisemti jam reikalingų žinių ar gauti asmeninės patirties.

Dėkojame mūsų Mokytojui ir visiems dalyvavusiems už įdomiai ir prasmingai praleistą laiką kartu!!! Ir kviečiame toliau tęsti mokslus Pranajamos, meditacijos ir proto lavinimo kursuose, kurie prasidės jau kovo 4 dieną Kaune ir toliau keliaus per didžiuosius Lietuvos miestus. Plačiau apie kursus galite paskaityti čia.

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda