• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Kursas Kaune – 1 diena

Kaunui  ir vėl nusišypsojo sėkmė –  pavasarinį Pranajamos, meditacijos ir proto lavinimo kursų ciklą Mokytojas pradėjo su mumis. Po prisistatymo supratome, kad grupė susirinko spalvinga ir įdomi, pradedant legendiniais Kauno “seniais” – žmonėmis, sugrįžusiais po keleto metų pertraukos, baigiant naujais veidais, pasiryžusiais tobulėti ir įsileisti į savo gyvenimą dalelę Mokyklos šviesos.

 

Pirmoji diena prasidėjo Andriaus klausimu apie Jupiterio energijos –  esminių vertybių – puoselėjimą. Kuris kelias perspektyvesnis – siekti maksimalaus rezultato vienoje srityje, ar po truputį augti įvairiose?

Deja, dėl technikos kaprizų, negalime pasidalinti šio vakaro paskaitų įrašais, pavyko užfiksuoti tik Mokytojo mintis apie “čia ir dabar” būseną:

 

Antroje – praktinių užsiėmimų dalyje, klausymas sklandžiai ir labai organiškai perėjo į judesį. Kūnas pakluso protui, o protas klausė ritmo ir Mokytojo žodžių. Toliau sekė pauzė ir meditacija, kai kūnas ir protas kvėpavo vienu ritmu  – tiksliai ir galingai.

Pajutę bendrystės galią, prisipildę energijos ir šviesos, pasidalinome grupelėmis ir tęsėme proto lavinimui skirtas kamuoliukų praktikas. Nuo paprasto prie sudėtingo, ir vėl prie paprasto.

 

P.S. Kaip sakė Mokytojas, šiam kursui jis yra parengęs ir staigmenų – dovanų, kurios tiesiog netelpa užantyje, tereikia išsakyti ir paprašyti. O po to padirbėti, kad sėkmė nepraeitų pro šalį. Jei jau nusišypsojo, tai atsakykime jai tuo pačiu.

Dalijamės dar keliomis šio vakaro akimirkomis ir laukiame visų antradienį!!!

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda