• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Kursas Kaune – 3 diena

Diena buvo išties turininga.
Sulaukėme svečių iš kitų miestų, kurie, matyt, ir buvo tas “slaptasis sėkmės ingredientas”, padėjęs sudėlioti 2 dienų darbo detales į visumą. O dirbti tikrai buvo verta.

Teorinė dalis buvo labai vientisa ir prasidėjo klausimu apie estetinį ir loginį protą, jų skirtumus. Taigi, dėmesį perkėlėme nuo Jupiterio prie Veneros. Šiuolaikiniame pasaulyje sprendimus dažniausiai lemia nuostata: patinka – nepatinka, gražu – ne. Loginis protas atsilieka nuo technologijų, todėl netenka savo pirminių funkcijų. Kyla klausimas – ar jis apskritai reikalingas ir kam jis reikalingas? Tūkstantmečius didieji mąstytojai bando į tai atsakyti.

Apie tai, kas daro protą gyvybingu, jo vystymosi kryptis, vietą žmogaus energetinėje sistemoje labai išsamiai ir įdomiai Mokytojo paskaitoje:

Praktinė dalis pratęsė teorinę. Kamuoliukų praktikų pagalba kūrėme 4 oktavų 3 lygių kompoziciją – universalų loginį proto modelį.

 

Rezultatas pranoko lūkesčius. Praėjusių dienų įdirbis leido raškyti Jupiterio vaisius. Su klaidomis, bandydami, bet vakar savo rankomis sukūrėme tai, kas mūsų, žmonių, kalba vadinama laime.
Apie tai labai nuoširdžiai ir gražiai kalbėjo Mokytojas praktikos aptarimo dalyje.

 

Straipsnį paruošė RJM Komanda