• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Izraelis: Proto Plazminis kursas Karmielyje

Dvidienis kursas Karmielyje! Mūsų ankstesnė patalpa vis tokia pati svetinga kaip ir prieš tris metus, kai grupė šiaurėje tik užgimė. Buvo labai smagu matyti naujus veidus nuolatinių dalyvių tarpe.

Po gana trumpo susipažinimo ir paaiškinimų apie energijos generavimą ir judėjimą mūsų kūne, bei tarpusavio ryšius tarp skirtingų sistemų hierarchijoje, buvo nuspręsta kuo greičiau pradėti praktikas su kamuoliukais. Reikia paminėti, kad naujokai taip greitai įsisavino bazines taisykles, kad jau pirmo užsiėmimo pabaigoje pasijautė galingas energijos antplūdis. Netgi nesinorėjo kreipti dėmesį į, dėl neįpratimo, maudžiančius raumenis.

Sekančią dieną visi dalinosi įspūdžiais apie naujus pojūčius ir puikią nuotaiką. Toliau sekė jau sudėtingesnės praktikos, bet ne mažiau įdomios kiekvienam dalyviui.

Kursas Karmielyje gavosi toks trumpas ir kartu toks produktyvus: patreniravom protą, prikaupėm plazmos, gavom jūrą pasitenkinimo ir, gal būt, ateityje, dar vieną grupę mūsų mokykloje! Ačiū visiems! Iki susitikimo!

 

Теkstas / Viktorija
Nuotraukos / Laura
Vertimas  / Silvija