• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Žiemos Seminaras – 6 diena, Budraičiai

RJM mokslo akademijos tyrimai pasiekė kulminaciją!!! Šiandien jau galime atskleisti tokias tyrimų detales, kurios iki šiol buvo laikomos paslaptyje ir keletą dienų žadino dalyvių smalsumą.

Šios dienos praktikoje galiausiai paaiškėjo kur bus panaudotas RJM piliečio paso X-KODAS. Taip,taip – būtent piliečio, nes visi kas dalyvavo moksliniuose tyrimuose tapo RJM piliečiais ir gavo tai patvirtinantį dokumentą. Raidė “X” žodyje X-KODAS tai RJM termino “chamiakas” rusiško vertimo pirmoji raidė.

Ši diena RJM istorijoje bus įamžinta kaip diena, kai buvo “nulaužtas” X-KODAS. Penkiose komandose dalyviai glausdami galvas fiziškai, o protus jungdami mentališkai bandė atspėti algoritmą kaip, remiantis mokslinių tyrimų rezultatais, sudarytas X-KODAS.

 

O iki kodo šifravimo sekė ne mažiau įdomūs debatai ieškant naujos sistemos kaip dalyvius padalinti į keturias grupes. Du finalą pasiekusieji idėjų autoriai galiausiai išsirikiavo finalinei “už” ir “prieš” argumentų dvikovai. Ilgai  netrukus ovacijomis pasveikinome laimėtoją – Linutės pasiūlytą aiškų, tikslų ir paprastą metodą.

 

p.s. “chamiako” prototipas:

 

Tekstas / Silvija
Nuotraukos / Dovilė, Jolita