• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Žiemos Seminaras – 8 diena, Budraičiai

Pasibaigus pradiniam RJM Mokslų akademijos tyrimo etapui, toliau darbai tęsiasi jau žemesniame lygyje. Iš visų seminaristų suformuotos komandos pavirto į mokslo įstaigas, o jų dalyviai moksliniais darbuotojais. Tad kiekvienas norintis turi galimybę prisiliesti prie mokslo pasaulio, pabūti tyrėju, eksperimentatoriumi, mąstytoju.

 

Pastarąsias pora dienų kiekviena mokslinės institucija renka duomenis: matuoja, skaičiuoja, analizuoja. Praktinių darbų aptarimuose aiškėja kuo skiriasi mokslinis darbas nuo tiesiog nuomonės išsakymo. Moksle viskas tikslu ir bet kuris teiginys turi būti pagrįstas jį patvirtinančiais tyrimais. Emociniai įvertinimai ar nuotaikų kriterijai čia netinka. Tad tokio tyrimo kaip laimės formulės paieška “prastumti” kaip mokslinio darbo nepavyko.

 

 

Jei mokslinės veiklos banga jau leidžiasi, tai kamuoliukų praktikos šiandien “ant bangos”.

 

Vėl pasitvirtinus tendencijai, kad žemesnieji pasaulio sluoksniai linkę didėti, buvo nuspręsta pasidalinti ir dalį žmonijos išsiųsti apgyvendinti naujų teritorijų. Galima daryti prielaidą, kad naujo oro gurkšnis davė rezultatų – viena po kitos komandos atlikinėjo užduotis ir skynė sėkmės “apelsinus”.

 

Tekstas / Silvija
Nuotraukos / Dovilė & Dovilė, Silvija