• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

SVAJONIŲ KELIAS – 33 diena, Liepoja – Budraičiai, 243 km.

Vakar vakaras buvo skanus ir žaismingas. Kadangi oras buvo gana atšiaurus, visi susirinkome Edvino ir Lados namuke. Čia mūsų laukė garuojanti, ką tik išvirta Jolantos sriuba. Visi mėgaudamiesi suvalgėme perlinių kruopų sriubą. Vakarienės metu ėmėme diskutuoti, kas ir kokius žaidimus mėgsta žaisti. Diskusija ilgai netrukus peraugo į kortų žaidimą :)

 

Juokavome, kad žaidimo metu išsiaiškinsime, kuris žmogus su kuriuo namuku turėtų važiuoti. Ilgą žaidimo atkarpą dėl III ir IV vietos varžėsi Edvinas, Lada ir Deimantė :) Žaidimo pabaigoje pamatėme, kad Mokytojas jau iš anksto mus buvo surašęs pagal eilę :)

 

Žaidimo metu turėjome gaivią pertraukėlę, kurios metu visi puolėme pjaustyti ir valgyti gigantišką arbūzą. Jį mums paliko Jelena su šeima. Arbūzas buvo sultingas ir skanus. Nuoširdžiai dėkojame VI ekipažui už vaišes, mūsų skrandukai labai labai džiaugėsi! :)

 

Šiandien atsisveikiname su Liepoja ir ruošiamės į kelią. Vyksime į Budraičius. Tad iki pasimatymo vasaros seminare! :)

 

Vakaras. Jau atvykome į Budraičius. Kelionė klostėsi sklandžiai. Nors gana stipriai  lijo, tačiau viduje tvyravo ramybė, kuri vedė pirmyn.  Keliauti darosi vis paprasčiau, mat mūsų ekipažų vairuotojai po truputuką tampa tikrais vairavimo ekspertais :)

Atvykus į Budraičius mus apglėbė prieblandoje paskendusi seminarinė salė. Apima jausmas tarsi grįžai namo. Labai laukiame visų jūsų čia! :)

 

Mes esame:

Norintys matyti mūsų gyvenimą budinčiojo akimis skaitykite čia –  SVAJONIŲ KELIO DIENORAŠTIS.

Ankstesnių kelionės dienų įspūdžiai: