• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Lietuva: Proto Plazminis kursas Šiauliuose – 3 diena

“Vaikų darželis” – tema, kuria prasidėjo ir pasibaigė trečioji kurso diena. Pradžioje buvo kalbama apie “darželį” kaip apie vietą, kur galima laikinai užeiti ir užpildyti savo įgūdžių spragas.

Silpnų pasiruošimo vietų galima turėti nepriklausomai nuo meistriškumo lygio. Dalyvių ir veiksmo šiandien “darželyje” netrūko, o pasibaigus praktikoms jame buvo susirinkęs jau nemažas pulkas “vaikučių”.

Ir čia… vėl prasidėjo pokalbis apie “vaikų darželį”, šį kartą leidžiantis plačiau pamatyti bendrą pasaulio modelio schemą ir susidariusią situaciją. Dalyvių pasiskirstymas parodė, kad pasaulio modelyje “vaikų darželis” turi tendenciją vis augti, o funkcionuojanti pasaulio dalis – atitinkamai mažėti. Toliau prasidėjo gilesnė diskusija:  kodėl taip vyksta, kad dalis žmonių užsibūna “darželyje”, taip ir nepradeda funkcionuoti? Kiek laiko ir resursų yra skiriama tam, kad žmogus įgytų žinias ir kvalifikaciją?  Ar žmogus gyvenime funkcionuoja (atlieka darbą, vykdo veiklą) pagal savo įgytų žinių lygį? Ir t.t. Na, o tokie klausimai kaip: ar tai gerai ar blogai? Ką būtų galima pakeisti? Ką aš galėčiau pasiūlyti? – liko kaip namų užduotis pamąstymams.

Trečiosios dienos gyvenimas, žinoma, neapsiribojo vien tik “vaikų darželio” tematika – kiekvienas galėjo rasti ir užfiksuoti skirtingus, sau svarbius dalykus. Šiame pokalbio įraše galima paklausyti apie pita ir vata tipo vadovavimą, tinkamiausią lygmenį tobulėti bei potenciją vystytis.

Ir, kaip įprasta, dalinamės mūsų  fotografų įamžintomis šio vakaro akimirkomis:

 

 

Tekstas / Silvija
Nuotraukos / Irena, Silvija, Dovilė