• Guru

    Ar nori gauti Mokytojo dienos užduotį ?

Kraunasi ... Kraunasi ...

Kur Mokytojas Dabar?

Planetos šiandien

Audio įrašai

2022.10.10
Ришон-ле-Цион
Обсуждение практик. Обмен качествами. Распределение плазмы
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Плазменные практики. Экспертная чувствительность. Творческая деятельность
2022.10.09
Ришон-ле-Цион
Поэтапные действия на площадке

Projektas GYVENTI GERA

Respublikinė Jogos Mokykla   
Facebook/RJM    Youtube/RJM   Instagram/RJM

Izraelis: Proto Plazminis kursas Rišon LeZione – 2 diena

Po pirmosios kurso dienos susikaupė nemažai klausimų Mokytojui. Pavyzdžiui, ką daryti kai tau praneša apie klaidą, o tu su tuo nesutinki?

 

Teisinga būtų tai išanalizuoti ir, nusprendus jog tai tikrai klaida, pasistengti ją ištaisyti. Esant būtinybei galima kreiptis pagalbos į atitinkamą meistrą. O ignoruoti pranešimą apie klaidą būtų neteisinga. Mokytojas dar kartą priminė supratimo svarbą, jog mūsų praktikose daromos klaidos yra tos pačios, kurias darome ir gyvenime. Kada praktikoje gauname klaidos kamuoliuką, tai reiškia, jog įvyko klaida harmonikos kūrimo procese. Taip pat ir gyvenime – įvyksta klaida ir harmonika nesusikuria. Tokia harmonika gali būti santykių kūrimas su partneriu, buitis šeimoje, santykiai darbe.

Kad sukurti sudėtingą sistemą (o nebūti pats sau atskirai egzistuojantis paprastas elementas) reikia būti draugišku žmonėms, t.y. kitų žmonių pranešimą apie klaidą priimti kaip jų norą padėti tau, arba padėti sistemai pasiekti bendrą tikslą (padėti tau, tik aukštesniame lygyje). Tuomet iš paprastų elementų gali susikurti sudėtinga struktūra.

Tu pats gali pasirinkt savo asmeninį tikslą. Galima būti paprastu elementu – vienas pats sau. Tuomet niekas nedarys tau pastabų. Dirbi vienas pats ir viskas puiku. Bet jeigu nori tapti sudėtingesniu, turi nusiteikti draugiškai, tapti malonus. Tuomet atsiras draugų su kuriais kartu galima kurti sudėtingą sistemą.

 

Praktinėje dalyje toliau tęsėme darbą oktavose. Vaikų darželis ir jaunesnioji lopšelio grupė dirbo aktyviai, priimdami tiek pradedančiuosius, tiek ir garbingus senbuvius, kurie nusprendė mokytis ir užpildyti savo įgūdžių spragas.

 

Tekstas / Denisas
Nuotraukos / Laura, Tania, Lukas
Vertimas / Silvija